Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 19:38

Μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην κριτική μας;

                                Αργοστόλι, 01-08-2014
   
                                                                            

Για ακόμα μια φορά δεν μπορούμε παρά να μην αναρωτηθούμε για την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα των λόγων του Δημάρχου κ. Παρίση.

Για δύο συναπτά έτη υπεράσπιζε τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του πρώην Δήμου Λειβαθούς από τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο. Διαχείριση μάλιστα που είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα και με όσα έχει αναφέρει ο ίδιος ο κ. Παρίσης σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τη μείωση του χρέους κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Κάθε φορά, όμως, που ο κ. Μιχαλάτος ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή, γινόμαστε μάρτυρες του παραληρήματος των τοπικών μας αρχόντων και της αυτοαναίρεσής τους.

Εμείς ως δημοτική παράταξη το μόνο που ζητήσαμε είναι να εξηγήσουν στους Κεφαλονίτες πως είναι δυνατόν το 2011 να υπήρχε κερδοφόρα λειτουργία στο Δήμο ενώ το 2012 να υπάρχει ζημιά. Επίσης αναρωτηθήκαμε τι ισχύει για τη χρήση του 2013 και πόσοι μήνες πρέπει να περάσουν για να το μάθουμε.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεχτείτε επιτέλους με νηφαλιότητα και ψυχραιμία το γεγονός ότι είμαστε αποφασισμένοι να ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, με απλά και ξεκάθαρα λόγια, για τα δημοτικά δρώμενα και να μην παρασυρθούμε στη δημιουργία παραπλανητικών εντυπώσεων.

Μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην κριτική μας;

Εκ του Γραφείου Τύπου