Τα παραμύθια, οι αλήθειες και το κυνήγι των ανεμόμυλων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε ότι σε μερίδα του τοπικού τύπου φιλοξενούνται φανταστικά σενάρια για δήθεν εκλογικές συνεργασίες της παράταξής μας με την ομάδα Παρίση.

Αυτού του είδους τα παραμύθια σίγουρα θα τα ζήλευε ακόμα και ο Αίσωπος.

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 08:18

Δημοτική Αρχή Παρίση: Τίτλοι τέλους

Το κλείσιμο της δημοτικής παραλίας του Πλατύ Γιαλού για φορολογικές παραβάσεις αποτέλεσε την κορυφή του παγόβουνου, καταδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο αυτά που συνεχώς 8 χρόνια τώρα επισημαίνουμε για τον τρόπο λειτουργίας αυτής της χωρίς αμφιβολίας επικίνδυνης Δημοτικής Αρχής:

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στα Υπόγεια είναι η Θέα".

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 06:17

Πριν αλέκτωρ λαλήσει …

Με αφορμή την σημερινή απάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου στην εις βάρος του ασκηθείσα κριτική για αδυναμία της Περιφέρειας να αξιοποιήσει πόρους του ΕΣΠΑ, ύψους 230 εκ. και για την διαφαινόμενη έπαρση του Περιφερειάρχη αναφορικά με το έργο και τις δράσεις του, βγήκαν (επιτέλους!) σημαντικά συμπεράσματα για τα έργα (?) και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής.

Η προ καιρού εξαγγελθείσα συγχώνευση ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΙΟΝΙΟΥ Πανεπιστημίου, καθώς και οι ανακοινώσεις του Υπουργού Παιδείας αναφορικά με το ζήτημα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίστηκαν από τη Δημοτική Αρχή με τα ανάλογα αντανακλαστικά και την πρέπουσα σοβαρότητα.

Πίσω από τις βαρύγδουπες δηλώσεις και το κλίμα ευφορίας για την κυοφορούμενη ενοποίηση είχαμε διακρίνει έγκαιρα τις γκρίζες ζώνες και εκφράζαμε εντονότατα την ανησυχία μας για πιθανές καταργήσεις τμημάτων (Τεχνολογίας Ήχου & Μουσικών Οργάνων) που θα ακολουθούσαν.

Πρέπει να ομολογήσουμε ξεκάθαρα ότι:

Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 19:57

Η Δημοτική Αρχή … αξία ανεκτίμητη!!!

Για άλλη μια φορά χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μια ευρύτερη συζήτηση για την αξιοποίηση  και προστασία της περιουσίας του Δήμου. Διαπιστώσαμε  πολλάκις ότι αυτή η Δημοτική Αρχή:

Κατά πως φαίνεται η υπόθεση της διαθήκης Τυπάλδου και οι τουριστικές εγκαταστάσεις στη Συκιά Κορινθίας θα μας απασχολούν για πολύ καιρό ακόμα.

Σελίδα 1 από 8